Internet sparen
Sparen startpagina

Internet sparen

Sorteer de koppelingen in deze sparen via internet rubriek op:  

2 gerelateerde rubrieken:

SNS Bank Internet sparen

Alle informatie over Internetsparen via de SNS Bank. De Internet Sparen Xtra rekening biedt een extra hoge rente als u geld voor langere tijd vast wilt en kunt zetten. Kijk voor actuele informatie over voorwaarden en rente op de site van de SNS Bank.

AEGON E-rekening

AEGON heeft een internet spaarrekening met een zeer hoge rente: de E-Rekening. Doordat de administratieve kosten voor een online spaarrekening laag zijn kunt u profiteren van een hoge rente. Kijk voor actuele informatie op de site van AEGON.  tip

Rabobank internetbonussparen

Informatie over de internet spaarrekening voor particuliere klanten van de Rabobank. Deze spaarrekening biedt een hoge rente over het kernsaldo en een basisrente over het overige saldo.

Postbank internetsparen

Meer info over de internet spaarrekening van de Postbank. Op deze pagina kunt u tevens inloggen op een bestaande Mijn Postbank.nl rekening en een internetspaarrekening openen.

Argenta internetsparen

De Internet spaarrekening van Argenta Spaarbank biedt een hoge rente. U krijgt een gratis bankpas en kunt ook gratis overstappen van een andere internetspaarrekening met behulp van de overstapservice. Kijk voor meer informatie en de actuele rente tarieven op de site van Argenta.

ASN Internetsp@ren

Internetsparen via de ASN Bank geeft u een hoge rente zonder beperkingen. De spaarrekening is voor particulieren en organisaties zonder winstoogmerk. Er is geen minimum inleg en u heeft 24 uur per dag toegang tot uw spaargeld. ASN Bank investeert uw geld alleen in bedrijven en projecten die de rechten van de mens respecteren.

Internetsparen startpagina

Fortisbank bonusspaarrekening

Bonussparen van de Fortisbank is een spaarrekening die u via de telefoon en internet kunt beheren. De rekening biedt een basisrente en een hoge bonusrente. Kijk op de site van Fortisbank voor de voorwaarden en actuele rentetarieven.

DSB Bank internetsparen

Regel uw geldzaken electronisch vanuit uw luie stoel met de internetspaarrekening voor particulieren van de DSB Bank. De voordelen: hoge rente over het gehele saldo, geen minimale inleg en u kunt altijd zonder kosten over uw spaargeld beschikken.

Triodos Bank internet sparen

Met de internet spaarrekening van Triodos kunt u 24 uur per dag bij uw spaargeld. Triodos investeert uw geld alleen in duurzame projectten zoals de ontwikkeling van zonne- en windenergie en biologische landbouw en biedt een eerlijke rente. Kijk voor actuele informatie over de rente en de voowaarden op de site van Triodos.

DHB Bank S@veOnline

Internetbankieren via de DHB Bank biedt u onder meer een hoge rente en de mogelijkheid om geld over te boeken naar derden zonder vaste tegenrekening. Er is geen minimuninleg vereist en u kunt 7 dagen per week, 24 uur per dag bankieren. Kijk voor de voorwaarden en de actuele rente op de site van DHB Bank.

Terug naar geld sparen | Suggesties voor internet sparen? | Deze pagina bij uw favorieten

Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
home | berekenen | site map | privacy policy
Informatie Bereken Besparen