Banken met spaarrekeningen
Sparen startpagina

Banken met spaarrekeningen

Sorteer de koppelingen in deze spaarrekeningen rubriek op:  

2 gerelateerde rubrieken:

AEGON Bank

Lees op deze pagina wat AEGON Bank voor u kan betekenen op het gebied van sparen en beleggen. Alle spaarproducten en beleggingsproducten van AEGON worden voor u op een rijtje gezet. Ook kunt u op basis van een aantal korte vragen direct uitzoeken wat beter bij u past: sparen of beleggen.  tip

Rabobank

Bij de Rabobank kunt u sparen voor uzelf, uw kind of kleinkind, voor uw toekomst, via internet of telefoon en via uw werkgever. Bekijk alle spaarmogelijkheden op de website van de Rabobank.

ABN AMRO

Overzicht van alle spaarmogelijkheden bij de ABN AMRO Bank. Maak uw keuze uit sparen via Internet, sparen voor uw kind, sparen met optimaal rendement (deposito, vermogensspaarrekening) of banksparen met fiscaal voordeel.

SNS Bank

De SNS Bank heeft verscheidene spaarproducten voor particulieren. Met de SNS Spaarwijzer kunt u bepalen welke spaarrekening het beste bij u past. Maak uw keuze op de website van de SNS Bank. Ook kunt u hier terecht om alle actuele spaarrentes met elkaar te vergelijken.  tip

ING Bank

ING Bank biedt een flink aantal spaarproducten, waaronder vrij opneembare spaarvormen, spaarvormen met vaste termijn (spaardeposito), sparen voor kinderen en/of kleinkinderen, sparen via de werkgever en automatisch sparen. Kijk op de website voor de actuele spaarrentes.

Van Lanschot

Van Lanschot is een bank voor vermogende particulieren en ondernemingen. Bij Van Lanschot heeft u de keus uit diverse spaarrekeningen, deposito's alsmede producten voor vermogensoverdracht die optimaal gebruik maken van schenkingsvrijstellingen.

ASN Bank

ASN Bank is een bank die oog heeft voor de duurzame samenleving. ASN Bank investeert daarom alleen in bedrijven die goed omgaan met mens, dier en milieu. ASN Bank heeft een aantal spaarrekeningen, waaronder één speciaal voor de jeugd. Ook is er de mogelijkheid tot depositosparen. Bekijk de website voor de rentetarieven en voorwaarden.

Postbank

Een overzicht van de verschillende spaarrekeningen van de Postbank met alle kenmerken handig op een rijtje plus de mogelijkheid om de spaarrekening die bij u past via Internet te openen.

DSB Bank

DSB Bank is een financiële dienstverlener die naast hypotheken en consumptieve leningen onder meer spaarproducten aanbiedt aan particulieren. DSB heeft verscheidene spaar- en deposito rekeningen beschikbaar. Bekijk de website van DSB Bank voor de laatste rentestanden.

Fortis Bank

Fortis Bank biedt een aantal spaarproducten, waaronder flexibel sparen, vast sparen middels een termijndeposito, sparen voor de jeugd, sparen via de werkgever en automatisch sparen. Kijk op de website van Fortis Bank voor meer informatie aangaande voorwaarden en rente tarieven.

OHRA Bank

OHRA Bank is een handelsnaam van Delta Lloyd Bank. Naast verzekeringen biedt OHRA een aantal spaarproducten aan voor particulieren, waaronder een internet spaarreking en een jeugd spaarrekening. Bekijk de website van OHRA voor het complete aanbod en de bijbehorende rente tarieven.

Nationale Nederlanden

Nationale-Nederlanden biedt een aantal spaarvormen, waaronder een vrij opneembare rente rekening en een vaste termijn deposito. Daarnaast zijn er mogelijkheden voor bedrijfssparen en de levensloopregeling. Nationale Nederlanden is gespecialiseerd in pensioenen, hypotheken en verzekeringen en is onderdeel van ING Groep.

Robeco Direct

Robeco Direct is onderdeel van de Rabobank. Deze bank heeft spaarrekenigen voor zowel particulieren, bedrijven als instellingen. Daarnaast is er de mogelijkheid om tegen een vaste hoge rente een bedrag vast te zetten via een termijndeposito rekening.

Moneyou

MoneYou is een zelfstandige dochteronderneming van ABN AMRO Hypotheken Groep en treedt op als aanbieder van hypothecair krediet en bemiddelaar in onder meer spaarrekeningen. Bekijk de website voor meer informatie over de spaarproducten van Moneyou.

Delta Lloyd

Delta Lloyd heeft een aantal spaarproducten waarmee u vermogen kunt opbouwen, waaronder een bedrijfsspaarregeling, een levensloopregeling, een lijfrenterekening en een gewone renterekening.

Triodos Bank

Triodos Bank biedt zowel aan particuliere spaarders verschillende spaarvormen, waaronder Internet sparen, deposito sparen, levensloopsparen, spaarrekeningen voor kinderen en groene en duurzame spaarrekeningen waarbij extra aandacht wordt besteed aan het milieu.

SNS Regio Bank

SNS Regio Bank combineert de producten van een normale bank met de dienstverlening van een intermediair die uw regio goed kent. SNS Regio Bank heeft diverse populaire spaarvormen, waaronder Jaarsparen, Banksparen, Spaar op Maat - Keuzedeposito (een spaarrekening met zes varianten waartussen u kunt switchen) en Junior Sparen.

Friesland Bank

Friesland Bank is een bank voor particulieren, bedrijven en instellingen en ondernemers. Kijk voor meer informatie over de verscheide spaarproducten (o.a. internetsparen, jeugdspaarrekeningen en termijndeposito's) en actuele rentetarieven van de Friesland Bank op hun website.

Spaarrekening startpagina

Avéro Achmea

Avéro Achmea biedt zowel aan particulieren als zakelijke klanten een aantal spaarmogelijkheden. Bekijk de verschillende soorten spaarrekeningen op de website van Achmea.

DHB Bank

DHB Bank (Demir-Halk Bank) Nederland is een bank met vestigingen in Nederland, België, Duitsland en Turkije. DHB Bank biedt consumenten en instellingen een aantal spaarrekeningen, waaronder een internet spaarrekening, een 'gewone' spaarrekening en een deposito rekening.

Fortis ASR

Fortis ASR is een dochteronderneming van Fortis die met name actief is op het gebied van verzekeren. Daarnaast biedtt Fortis ASR ook financiële producten om vermogen op te bouwen, waaronder een spaarrekening.

Yapı Kredi Bank

Yapı Kredi Bank Nederland is een van origine Turkse bank en is in 2007 voortgekomen uit een fusie tussen Ko├žbank Nederland N.V. en de voormalige Yapı Kredi Bank Nederland. Yapı Kredi Bank heeft voor particulieren als MKB een aantal spaarproducten, waaronder een spaarrekening en een deposito.

Akbank

Akbank is een dochteronderneming van Akbank T.A.S., een grote commerciële bank in Turkije. Akbank biedt in Nederland onder andere aantrekkelijke spaarproducten voor de particuliere markt. Kijk op de website voor de recente rentetarieven op de verschillende spaarrekeningen.

Credit Europe Bank

Credit Europe Bank is onderdeel van de internationale Fiba Groep. De bank biedt particuliere spaarders onder meer een spaarrekening en een termijndeposito. Het actuele rente overzicht kunt u op de website van Credit Europe Bank vinden.

FBTO

FBTO is een onderdeel van Achmea, een financiële dienstverlener in Nederland. FBTO is met name gespecialiseerd in verzekeringen, maar biedt particuliere spaarders ook een spaarrekening.

Alex

Bij Alex kunt u terecht om te sparen, beleggen of om uw vermogen te laten beheren. Opdrachten kunt u zowel online via 'Mijn Alex' als ook telefonisch doorgeven. Voor wie meer willen leren over beleggen heeft Alex tevens de Alex Academy in het leven geroepen.

GarantiBank

GarantiBank Nederland is een onderdeel van Garanti Bank Turkey, een grote Turkse bank. GarantiBank biedt de particluiere spaarder een aantal spaarproducten waaronder (internet) spaarrekeningen en een termijn-deposito. De actuele spaarrentes kunt u vinden op de website van Garanti Bank.

Loyalis

Informatie over de spaarrekening en beleggingsproducten van Loyalis. Loyalis biedt naast een spaarrekening ook een levenslooprekening en een lijfrenteplan.

Reaal

Reaal is van huis uit een verzekeraar en onderdeel van SNS Reaal. Voor particuliere spaarders heeft Reaal een aantal spaarproducten, zoals een internet spaarrekening, een deposito spaarrekening, een levenslooprekening en een spaarloonrekening. Bekijk de website van Reaal voor meer informatie en de courante rentetarieven.

AT Bank

AT Bank (Amsterdam Trade Bank) heeft voor particulieren een aantal spaar- en depositoproducten waaronder een internet spaarrekening en een internet depositorekening. Bekijk de voorwaarden en de actuele rente op de website van de AT Bank.

Allianz

Allianz Nederland is onderdeel van de Allianz Group, een wereldwijd opererende financiëe instelling. Allianz biedt middels een aantal spaar- en belegproducten verschillende manieren van vermogensvorming aan.

Anadolubank

Anadolubank Nederland heeft zowel voor particuliere als zakelijke klanten een spaarrekening en een depositorekening. Anadolubank is een 100% dochteronderneming van Anadolubank A.S., een Turkse bank.

The Economy Bank

The Economy Bank N.V. is onderdeel van TEB A.S. Istanbul in Turkije, welke op haar beurt een joint venture is met BNP Paribas. Voor particulieren heeft The Economy Bank een spaarrekening en een deposito in haar dienstenpakket.

Robein Bank

Robein Bank is een dochter van Robein Leven, een levensverzekeringsmaatschappij. Voor particuliere spaarders heeft Robein Bank een vrij opneembare rente rekening. Kijk op de website van Robein Bank voor de voorwaarden en de actuele rente op de Robein Rente Rekening.

Terug naar geld sparen | Suggesties voor banken met spaarrekening? | Deze pagina bij uw favorieten

Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
home | berekenen | site map | privacy policy
Informatie Bereken Besparen